Seminar & Webinar

Sales Inspiratie Seminars

Geinspireerde en gemotiveerde verkopers doen meer omzet met hogere marge en maken fan’s van je klanten! Alle onderzoeken wijzen dit uit. Het is 2014 en consumenten anno 2014 zijn heel speciaal! Veel verkopers in retail organisaties doen alleen nog steeds zelfde als zij deden in 2004. Dat werkt niet!

Logisch; klanten met nieuw koopgedrag moeten bediend worden door verkopers met aangepast verkoopgedrag. Om de ‘mindset en skills’ in sales te verbeteren, geven Richard Beune en Ton-Peter Spaapen naast opleidingen en trainingen, ook inspirerende Sales Seminars.

Met een hoge dosis energie, humor en ‘de naakte waarheid’ wordt u geconfronteerd met de dagelijkse praktijk van de DO’s en DONT’s van klantgerichtheid, effectief verkopen en beinvloeden, anno 2014!

Het Sales & Inspiratie Seminar wordt zeer hoog beoordeeld met gemiddeld een 9,2. Voor InCompany inspiratie sessies en voor congressen en bijeenkomsten over sales, inspiratie en succesvol ondernemen in retail.

Sales Webinars Retail

Veel Internationale retail organisaties en Premium merken huren Salespiration in om store management en verkopers te trainen en coachen in klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en sales.

Voor o.a. de woonbranche worden er regelmatig sales seminars en webinars georganiseerd waarin specifieke onderwerpen op het gebied van klantgerichtheid en verkopen worden uitgediept en belicht. Wij delen onze kennis en ervaring graag en bieden u de webinars hier aan.