Onze trainingen

Bij Salespiration zijn medewerkers, klanten en resultaten, verbonden door inspiratie. In alles wat wij doen en zeggen staat het inspireren en ontwikkelen van mensen en hun prestaties, centraal.

 

Om concreet vast te stellen waarom uw beoogde resultaten nog niet behaald worden in een organisatie, moet je de fundamenten onderzoeken. Wordt er door alle mensen op alle afdelingen congruent gehandeld en gecommuniceerd? Is de visie duidelijk en deze uitgedragen en ondersteund door de bedrijfswaarden? Waaruit blijkt dit?

Om salesprestaties blijvend te verhogen moeten deze bovenliggende en sturende factoren helder zijn. Assessments en gesprekken hierover vormen daarom vaak de start van onze werkwijze.

Vervolgens doen we een nuchtere analyse van de verkoop- strategieën, processen, systemen en natuurlijk de mensen. Alle informatie die gerelateerd is aan de markt- & klanten kant van het bedrijf, nemen we door.

Met SMART afgesproken doelstellingen maken wij in overleg met de opdrachtgever een actieplan met milestones. Dit zijn ontwikkelprogrammas, trainingen, coaching en hands-on begeleiding om doorbraken in resultaten te creeeren. Met targets en deadlines voor beide partijen.

Hieronder ziet u de verschillende trainingen die wij aanbieden

COACHING

Coaching is zowel een losstaande activiteit van een salespirator als een onderdeel van het proces om sales en inspiratie duurzaam te verbeteren en verhogen.

ASSESSING

De assessments van Salespiration brengen dit alles in kaart en zorgen voor de basis van een effectief ontwikkelplan. Hierdoor worden je mogelijkheden inzichtelijk en kun je je potentieel ontketenen. Dat inspireert!

TRAINING

Om nieuwe inzichten en vaardigheden te verkrijgen, zijn trainingen nodig. Luisteren, kijken, denken, begrijpen, voelen, doen, weten, feedback krijgen, herhalen, versterken, oefenen, lachen, leren, uit kunnen leggen, presenteren, etc.

LEADING

Leid je je organisatie of leid de organisatie jou? Er wordt veel gesproken over leiderschap en de ontwikkeling hiervan binnen organisaties. In de basis gaat leiderschap over jezelf, als mens en de eerlijkheid van jezelf, over jezelf en naar anderen.