Assessing

Organisatie investeren gelukkig de laatste jaren effectiever en bewuster in de ontwikkeling van hun voornaamste waarden: de medewerkers. Bij Salespiration zijn wij ervan overtuigd dat dit het echte kapitaal is van de meeste bedrijven. Het mooie is dat hierin investeren leidt tot waardeverhoging. Elke financiële controller zal je vertellen dat in de meeste gevallen je moet afschrijven op investeringen. Kapitaalgoederen worden afgewaardeerd op de financiële balans, dus minder waard. Zelfs op onroerend goed tegenwoordig moet worden afgeboekt.

Mensen niet! Mensen worden altijd meer waard. Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers is dus feitelijk de beste manier om je kapitaal te laten renderen. Om mensen goed te ontwikkelen moet je natuurlijk een plan hebben.

De basis structuur van elke plan is; van A naar B gaan en omschrijven hoe je dat doet. Zo is het ook met de verdere ontwikkeling van je nieuwe en bestaande medewerkers. Assessments zijn het startpunt van elke ontwikkelplan bij Salespiration. Onder uitzondering. Dus, vaststellen en in kaart brengen waar iemand nu staat.

Wat kan en doet iemand en welke kennis heeft hij of zij nu? Wat vindt een medewerkers van zichzelf en hoe komt hij of zij over bij anderen? Waar liggen de (verborgen) talenten? ambities en wat vinden ze het aller belangrijkst in hun professionele en prive leven? Inzicht krijgen hierin is dus cruciaal. Je kunt een mens alleen effectief laten groeien als je weet op welk vlak iemand zich kan en moet willen ontwikkelen. Is dit in lijn met het zijn huidige functie?
Met persoonlijkheid assessments, attitude tests en profielonderzoeken brengen wij in kaart wie je bent, waar je staat in je ontwikkeling en hoe je reageert onder uiteenlopende omstandigheden, situaties. Hoe gedraag jij je onder druk? Wat is je basis gedrag en wat laat je zien wanneer motiverende en beperkende stressoren, een verhoogde rol spelen.

De assessments van Salespiration brengen dit alles in kaart en zorgen voor de basis van een effectief ontwikkelplan. Hierdoor worden je mogelijkheden inzichtelijk en kun je je potentieel ontketenen. Dat inspireert!

Previous slide
Next slide